Βίντεο: Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ διέσωσε την τελευταία στιγμή τρεις άνδρες από τους καρχαρίες στα ανοιχτά της Λουιζιάνα

Την Κυριακή, η ακτοφυλακή των ΗΠΑ διέσωσε την τελευταία στιγμή τρεις άντρες πριν κινδυνέψουν άμεσα από τους καρχαρίες που υπάρχουν στην περιοχή, σε απόσταση περίπου 25 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Λουιζιάνα.

Οι τρεις επιζώντες εγκατέλειψαν το αλιευτικό τους σκάφος, όταν αυτό βυθίστηκε περίπου στις 1000 το πρωί του Σαββάτου, αφήνοντάς τους στο νερό. Είχαν σωσίβια, δεν είχαν ούτε κάποια σωσίβια σχεδία ούτε κάποιο μέσο επικοινωνίας.

Ένα μέλος της οικογένειας των τριών αντρών επικοινώνησε με την ακτοφυλακή για να αναφέρει την εξαφάνισή τους όταν αυτοί δεν επέστρεψαν εκείνο το βράδυ. Το Sector New Orleans απέστειλε αεροπλάνα και σκάφη της Ακτοφυλακής για να ερευνήσουν μια περιοχή έκτασης περίπου 1.250 τετραγωνικών μιλίων.

Χάρη στην καθοδήγηση των ντόπιων ψαράδων ένα αεροσκάφος έρευνας και διάσωσης κατάφερε να εντοπίσει τους άνδρες στο νερό.

Ένα σκάφος της ακτοφυλακής ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο εντοπίζοντας τους ναυαγούς οι οποίοι ήταν περιτριγυρισμένοι από καρχαρίες έχοντας και τραύματα στα χέρια τους. Η άντρες της ακτοφυλακής τους διέσωσαν από το νερό προτού οι καρχαρίες προκαλέσουν και άλλους τραυματισμούς.

Πραγματικά οι τρείς ψαράδες ήταν πολύ τυχεροί που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τους καρχαρίες.

Διαβάστε ακόμα