Η Capital Ship Management του Ε. Μαρινάκη έλαβε βραβεία Amver από την Αμερικανική Ακτοφυλακή

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Η Capital Ship Management Corp έλαβε βραβεία Amver από την Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα πλοία M/V ‘Agamemnon’, M/T ‘Aiolos’ (πρώην ‘British Emissary’) και M/T ‘Aktoras’ (πρώην ‘Birtish Envoy’).

Ο κ. Benjamin M. Strong, Διευθυντής Ναυτιλιακών Σχέσεων Amver, σχολίασε: “Εκ μέρους του Διοικητή της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρία σας για την ανεκτίμητή υποστήριξή σας στο Σύστημα Amver το 2017 (…) Τα πλοία της εταιρίας σας, μαζί με εκείνα άλλων εθνών, δημιουργούν ένα παγκόσμιο δίκτυο ασφάλειας που βοηθά τους συντονιστές αναζήτησης και διάσωσης ώστε να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης: 8.543 πλοία ευρέθησαν για τουλάχιστον 128 ημέρες “στην περιοχή [του Συστήματος Amver]” και με τη συμβολή τους διάσώθηκαν 153 ζωές κατά το έτος 2017”.

Η Δρ. Νίκη Καλογηράτου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Capital Ship Management Corp. σχολίασε: “Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στο Σύστημα Amver. Θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας και υποχρέωση. Τα πλοία μας και τα πληρώματά τους είναι πάντα έτοιμα να παρεκλίνουν από την πορεία τους για να σώσουν ζωές. Όπως φαίνεται και από το ιστορικό μας έχουμε ήδη σώσει 383 ζωές στην Μεσόγειο.”
Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στην ετήσια τελετή «Βραβείων Amver» στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα, η οποία διοργανώθηκε από το International Propeller Club των Ηνωμένων Πολιτειών, International Port of Piraeus σε συνεργασία με την Ακτοφυλακή και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σχετικά με την Capital Ship Management Corp.

Η Capital Ship Management Corp. είναι μια διακεκριμένη ποντοπόρος εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε τομέα της διαχείρισης πλοίων και διαχειρίζεται σήμερα ένα στόλο αποτελούμενο από 62 πλοία, που περιλαμβάνει 44 δεξαμενόπλοια (10 VLCCs, 5 Suezmaxes, 2 Aframax, 26 MR/Handy chemical/product και 1 μικρό δεξαμενόπλοιο), 4 σύγχρονα πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου Capesize και 14 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τύπου Neo Panamax με συνολική χωρητικότητα περίπου 7,23 εκατομμύρια τόνους (dwt). Ο υπό διαχείριση στόλος περιλαμβάνει τα πλοία της Capital Product Partners L.P., εισηγμένης στην αμερικανική χρηματαγορά του Nasdaq.

Διαβάστε ακόμα