Σύμφωνα με έρευνα της Handelsblatt αποδεικνύετε ότι οι έλληνες δεν είναι τεμπέληδες!

Τελικά αν και κάποιοι μα θέλουν σαν λαό να είμαστε τεμπέληδες τελικά δεν είμαστε…

Σύμφωνα με έρευνα του ερευνητικού ινστιτούτου Eiro, την οποία επικαλείται η γερμανική οικονομική εφημερίδα «Handelssblatt», διαπιστώνετε ότι οι έλληνες υπάλληλοι είναι πολύ πιο «δουλευταράδες» από όσο λένε.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότερο «δουλευταράδες» στην ΕΕ είναι οι Ρουμάνοι με μέσο όρο 41,2 ώρες εβδομαδιαίως ενώ οι Γερμανοί βρίσκονται στην 4η θέση με μέσο όρο 40,5 ωρών την εβδομάδα, ενώ οι Έλληνες να βρίσκονται στη μέση της λίστα και πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των 39,6 ωρών εβδομαδιαίως με 40 ώρες.

Όπως καταλαβαίνουμε η μισή ώρα διαφορά με τους Γερμανούς δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγάλη. Αυτό για να δουν όλοι ότι οι έλληνες δεν είναι τεμπέληδες όπως μας θέλουν να πιστεύουμε…

Το λάθος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι, ένα υπερήφανο έθνος όπως το Ελληνικό να δέχεται τέτοια ανθελληνική προπαγάνδα μόνο και μόνο για μερικά λαμόγια και κάποιους ξεπουλημένους πολιτικούς! Βλέπετε όμως ότι οι Ευρωπαίοι και πιο συγκεκριμένα οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να μας κλέψουν όλα τα πλούσια αγαθά που έχει αυτή η χώρα.

Διαβάστε ακόμα