Η Madero Amarres SA (Svitzer Αργεντινής) και η DynaRep Shipping Consultants ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η Madero Amarres SA (Svitzer Αργεντινής) και η DynaRep Shipping Consultants ανακοινώνουν τη συνεργασία τους. Η DynaRep Shipping Consultants μένοντας πιστή στο όραμα της δημιουργίας μιας εταιρείας εκπροσώπησης σημαντικών και με ιδιαίτερη καλή φήμη εταιρειών σχετικές με την προσφορά υπηρεσιών ναυτιλιακού περιεχομένου από το εξωτερικό, με χαρά ξεκινά τη συνεργασία με την Madero Amarres SA (Svitzer Αργεντινής), που προσφέρει υπηρεσίες ρυμούλκησης λιμένος στην Bahia Blanca, Buenos Aires, Necochea και σε λιμάνια του ποταμού Parana (από το San Lorenzo μέχρι και την Campana), όπως και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

H Svtizer προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ναυτιλία από το 1833 και ανήκει στο γκρουπ εταιρειών της Maersk, με παρουσία σε 120 λιμάνια σε όλη την υφήλιο. Η DynaRep τους εκπροσωπεί για τις χώρες της Αργεντινής, Αυστραλίας και Βραζιλίας, όπου υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς προς όλους τους πλοιοκτήτες και ναυλωτές, πολύ ανταγωνιστικών τιμών κόστους για τη ρυμούλκηση πλοίων στα σχετικά λιμάνια, προσφέροντας έτσι σε εκείνους ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η DynaRep Shipping consultants ιδρύθηκε το 2018 και προσφέρει υπηρεσίες εκπροσώπησης, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου ναυτιλιακών πρακτόρων, εταιρειών με ρυμουλκά λιμένος και πιλότους, σε Ελληνικές και Κυπριακές ναυτιλιακές εταιρείες.

Διαβάστε ακόμα