Η ΟΜΥΛΕ ζητά από το ΤΑΙΠΕΔ όλα τα στοιχεία για την πώληση του ΟΛΠ

limani_peiraia_Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος, με επιστολή της, ζητάει από το ΤΑΙΠΕΔ όλα τα στοιχεία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΟΛΠ ΑΕ στην Cosco.

«Με επιστολή μας προς το ΤΑΙΠΕΔ, την Τρίτη 26.01.2016, ζητήσαμε να μας κοινοποιηθεί η ακριβής απόφαση του ΔΣ/ΤΑΙΠΕΔ που αφορά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ, καθώς και το πλήρες υλικό, που κατά δήλωση του κ. Πιτσιόρλα θα αποσταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο» επισημαίνει η ΟΜΥΛΕ και προσθέτει:

«Επίσης, το ίδιο αίτημα κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και στο ΔΣ/ΟΛΠ. Το ΔΣ/ΟΛΠ απεδέχθη να αποστείλει σχετικό αίτημα στο ΤΑΙΠΕΔ.

Οι σχετικές αποφάσεις, αλλά και μια σειρά θεμάτων που έχουν προκύψει και έχουμε αναδείξει, είναι απαραίτητα για να προγραμματίσουμε τις δικές μας νομικές και πολιτικές παρεμβάσεις στο θέμα της πώλησης του ΟΛΠ και των συνεπειών αυτής της πώλησης για την Εθνική Οικονομία, τον Τουρισμό και την Ανάπτυξη, την νησιωτική χώρα και την Τοπική Κοινωνία, καθώς και για τους εργαζόμενους.»

Διαβάστε ακόμα