ΗΠΑ: Αγνοούμενος βρέθηκε μετά από μια εβδομάδα ερευνών

chicken_pox

Ένας 22χρονος άνδρας από το Ρόουντ Άιλαντ βρέθηκε ζωντανός μετά από μια βδομάδα που αγνοούταν στη θάλασσα με φουσκωτή σωσίβια λέμβρο, ενώ η μητέρα του αγνοείται ακόμα επιβεβαίωσε η Αμερικάνικη Ακτοφυλακή.

Ο Νέιθαν και η μητέρα του, η 54χρονη Λίντα Κάρμαν, αγνοούνταν από την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, όταν δεν επέστρεψαν από εκδρομή για ψάρεμα με σκάφος κεντρικής κονσόλας με το όνομα Chicken Pox. Αναχώρησαν από την μαρίνα Ram’s Point στο Point Judith του Ρόουντ Άιλαντ το Σάββατο το απόγευμα.

Εκπρόσωπος της Ακτοφυλακής δήλωσε ότι ο Νέιθαν Κάρμαν εντοπίστηκε περίπου 100 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Μασαχουσέτης από διερχόμενο φορτηγό πλοίο. Βρισκόταν σε σχετικά καλή κατάσταση όταν διασώθηκε, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Η Ακτοφυλακή ανέστειλε την έρευνα την Παρασκευή μετά από 6 ημέρες κατά τις οποίες είχε καλύψει 62.000 τετραγωνικά ναυτικά μίλια από το νότιο τμήμα του Μπλοκ Άιλαντ μέχρι τα Κάνυονς της Νέας Υόρκης.

Ειδησεογραφικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο άνδρας είπε πως το σκάφος του βυθίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου. Η έρευνα για τον εντοπισμό της μητέρας του δεν αναμενόταν να συνεχιστεί.

Στην έρευνα συμμετείχαν τα σκάφη της Ακτοφυλακής Bonito, Campbell και Sitkinak, δύο ελικόπτερα της Ακτοφυλακής, δύο αεροσκάφη, ενώ υπήρξε και συμμετοχή άλλων οργανισμών.

Διαβάστε ακόμα