Ξεπέρασε το $1 δις το ενεργητικό της StealthGas του Χ. Βαφιά!

vafeias1
Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου προχθές, η ελληνική εταιρεία μεταφοράς LPG StealthGas αποκάλυψε ότι η συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων για πρώτη φορά ξεπερνά τα 1 δισ. δολάρια.

Η εισηγμένη στο Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία παρέλαβε πέντε ακόμα πλοία μεταφοράς LPG κατά τη διάρκεια του τριμήνου, γεγονός που οδήγησε την καθαρή αξία του ενεργητικού της πέρα από το όριο των $1 δις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου, η υπό την ηγεσία του Χάρη Βαφειά εταιρεία κατάφερε να αποσπάσει ένα καθαρό κέρδος $ 5,6 κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2015, σημειώνοντας μια πτώση σε σύγκριση με τα $ 13,9 εκατ. που έβγαλε την ίδια περίοδο το 2014.

“Αυτό που διαισθανόμαστε για το επόμενο έτος είναι ότι καθώς η διάλυση στο τομέα μας έχει αυξηθεί και καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε φθάσει στο κατώτατο σημείο της αγοράς, θα μπορούσαμε να δούμε μια ελαφρά βελτίωση στα κέρδη και έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή θέση στην αγορά για να αδράξουμε αυτή την ευκαιρία στο μέγιστο δυνατό”, δήλωσε σε δελτίο τύπου ο CEO της εταιρείας, Χ. Βαφιάς.

Διαβάστε ακόμα