Μέλος του πληρώματος κρουαζιερόπλοιου έπεσε στην θάλασσα κατά την διάρκεια γυμνασίου έκτακτης ανάγκης!

Στις 10 Μαΐου, το πλοίο της Carnival Cruise Line CARNIVAL VENEZIA ανέφερε ότι ένα μέλος του πληρώματος έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της άσκησης που πραγματοποιούνταν στο κρουαζιερόπλοιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στο λιμάνι ST.THOMAS της Παρθένου Νήσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το CARNIVAL VENEZIA πραγματοποιούσε ένα συνηθισμένο γυμνάσιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο όμως πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε πραγματική επιχείρηση διάσωσης όταν ένα μέλος του πληρώματος έπεσε στην θάλασσα από το πλοίο.

Το μέλος του πληρώματος δεν συμμετείχε στην άσκηση και ασχολούνταν με τη συντήρηση στο κύτος του πλοίου όταν γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Οι αξιωματικοί του κρουαζιερόπλοιου ανταποκρίθηκαν άμεσα και ξεκίνησαν επιχείρηση διάσωσης. Ένα μικρό κίτρινο σκάφος διάσωσης καθελκύστηκε για να προσεγγίσει το μέλος του πληρώματος που βρισκόταν στη θάλασσα. Το μέλος του πληρώματος ανασύρθηκε με επιτυχία από το νερό και επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Παρά το εν λόγω συμβάν, οι δραστηριότητες του κρουαζιερόπλοιου δεν διακόπηκαν. Το CARNIVAL VENEZIA συνέχισε το ταξίδι του για να επισκεφθεί το SAN JUAN στις 11 Μαΐου. Το κρουαζιερόπλοιο έχει προγραμματιστεί να σταματήσει στα AMBER COVE, GRAND TURK και HALF MOON CAY και θα φτάσει στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ στις 17 Μαΐου, Παρασκευή.

Το CARNIVAL VENEZIA είναι ένα πλοίο χωρητικότητας 135.225 τόνων, νηολογημένο στις Μπαχάμες. Αυτήν τη στιγμή, το κρουαζιερόπλοιο πλέει σε μια κρουαζιέρα διαρκείας 11 ημερων στην Ανατολική Καραϊβική από τη Νέα Υόρκη. Το πλοίο αναχώρησε από το Big Apple τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα