Στο λιμάνι του Πειραιά οι γίγαντες της MSC CRUISES

Η MSC Cruises επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον της αλλά και την προσήλωση της στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας, με ικανοποίηση ανακοινώνει την άφιξη του νεότευκτου MSC SPLENDIDA στο λιμάνι του Πειραιά.

Το εικονιζόμενο MSC SPLENDIDA, ναυπηγήσεως 2009, 137936 τόνων gross, μήκους 333 μέτρων και χωρητικότητας 4000 επιβατών, με πλήρωμα 1332 ατόμων, διαθέτει υψηλά standard ασφάλειας, σε συνδυασμό με τα τελειότερα συστήματα ενδιαίτησης και ψυχαγωγίας των επιβατών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της κρουαζιέρας, είναι δε εφοδιασμένο με τα πιο εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Το πιο πάνω επιβατηγό τουριστικό θα εκτελεί τακτικές προσεγγίσεις μεταξύ των λιμένων Γένοβας και Νάπολης Ιταλίας καθώς και Κατακόλου, Πειραιά, Ρόδου και Ηρακλείου με προφανή ωφέλεια για τον ελληνικό τουρισμό.

Το MSC SPLENDIDA είναι το δεύτερο μιας σειράς σύγχρονων κρουαζιεροπλοίων που η MSC Cruises έχει προγραμματίσει να ναυπηγήσει για τα επόμενα 2 χρόνια, και θα προστεθεί στον ήδη υπάρχοντα στόλο κρουαζιεροπλοίων, που αριθμεί πλέον των 10 πλοίων τελευταίας τεχνολογίας.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα