Πειραιάς
34°C

Ναύτης σώζει γατάκια που ψαράδες παράτησαν σε φλεγόμενο ναυάγιο (Video)

Δημοσιεύθηκε στις

05/03/2021

από

Ένας σκάφος του λιμενικού στην Ταϊλάνδη οργάνωσε μια επιχείρηση διάσωσης προκειμένου να σωθούν τέσσερα γατάκια από φλεγόμενο πλοίο που βυθιζόταν ανοιχτά του νησιού Κοχ Αντάνγκ.

Οι οκτώ ναύτες του φλεγόμενου σκάφους βούτηξαν στα νερά και μεταφέρθηκαν στη στεριά, αλλά το λιμενικό της Ταϊλάνδης έστειλε ένα σκάφος για να ελέγξει την περιοχή για τυχόν πετρελαιοκηλίδα.

Τότε ήταν που ένα στέλεχος της ακτοφυλακής χρησιμοποίησε την κάμερά του για να επιθεωρήσει το σκάφος που βούλιαζε και είδε μια-δυο γάτες να προσπαθούν να βγουν από το σκαρί.

Ένας από τους ναύτες στο σκάφος της ακτοφυλακής αμέσως βούτηξε στα νερά για να σώσει τις γατούλες που ισορροπούσαν σε ένα από τους γερανούς του ναυαγίου, καθώς οι φλόγες εξαπλώνονταν.

Ο ναύτης χρειάστηκε να μεταφέρει τα γατάκια στις πλάτες του, ενώ η ομάδα του τον τραβούσε με ένα σκοινί.

Ο ναύτης δήλωσε ανακουφισμένος που κατάφερε να σώσει τα γατιά, που κατά πάσα πιθανότητα θα πνίγονταν.

Τώρα, τα τυχερά γατάκια υιοθετήθηκαν από τους άντρες του λιμενικού και είναι πλέον οι μασκότ της μονάδας στο νησί Κοχ Λίπε.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C