ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

«Ocean Victory»: Παραδόθηκε το μεγαλύτερο γιότ που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ιταλία! [pics]

poluteles_giot

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα με έκπτωση 50%!

Από την Fincantieri παραδόθηκε το μεγαλύτερο γιότ που κατασκευάστηκε στην Ιταλία. Το «Ocean Victory» είναι επίσης μεταξύ των 10 μεγαλύτερων γιότ στον κόσμο με μήκος που φτάνει τα 14ο μέτρα. Το πολυτελές σκάφος κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Muggiano στην La Spezia.

Επιπλέον, το μέγα γιότ παίρνει την πρώτη θέση στο τμήμα της αγοράς αφού έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στις εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες, ενώ διαθέτει υψηλή τεχνολογία και καινοτομία. Η μοναδική σχεδίαση έγινε από τον Espen Oeino και τον Alberto Pinto.

Το «Ocean Victory» σχεδιάστηκε για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της SOLAS (Safety of Life at Sea) και είναι ένα από τα πιο προηγμένα πλοία, από άποψη της ασφάλειας, στον κόσμο!

Τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία σχετικά με το πολυτελές γιότ είναι το πιστοποιημένο ελικοδρόμιο με πλατφόρμα ανύψωσης και εσωτερικό υπόστεγο και υποβρύχια καμπίνα παρακολούθησης.

Ο Giuseppe Bono, διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri, δήλωσε ότι το ναυπηγείο αντιμετώπισε την πρόκληση να κατασκευαστεί το μέγα γιοτ με εξαιρετικό τρόπο αποδεικνύοντας τις δυνατότητές του.

ov5

ov6

ov7

ov8

ov9

ov10

ov11

ov12

ov13

ov14

ov15

ov16

ov17

ov2

ov3

ov4