Όμιλος Γκριμάλντι: Στηρίζει την ελληνική ναυπηγοεπισκευή με τέσσερα πλοία των Μινωικών

Το Festos Palace βρίσκεται στο Νεώριο της Σύρου, το «Knossos Palace» πήγε και το «Kydon Palace» θα πάει στο Πέραμα και το «Santorini Palace» στη Σαλαμίνα

Στο Νεώριο της Σύρου βρίσκεται τις ημέρες αυτές το «Festos Palace» των Μινωικών Γραμμών όπου θα κάνει τον τακτικό δεξαμενισμό του. Βρίσκεται ήδη στη δεξαμενή και οι εργασίες προχωρούν βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος. Τα ναυπηγεία του Νεωρίου χαίρουν τις εμπιστοσύνης του Ομίλου Γκριμάλντι.

Μέσω της Minoan Lines ο Όμιλος στηρίζει τις ελληνικές ναυπηγικές μονάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney έως τα τέλη του προσεχούς Φεβρουαρίου θα έχουν κάνει τον προγραμματισμένο δεξαμενισμό και τα τέσσερα πλοία των Μινωικών. Το «Knossos Palace» πήγε και το «Kydon Palace» θα πάει στο Πέραμα και το «Santorini Palace» στη Σαλαμίνα στον Όμιλο Σπανόπουλου.

Με θέα τον κόλπο της Νάπολης, ο Όμιλος γιόρτασε το 2022 τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του με έναν στόλο που αποτελείται από συνολικά 130 πλοία, καλύπτοντας τις θάλασσες από τη Δύση έως την Ανατολή, αφού πλέον έχει συνεργασία και με την Κίνα.

Η Νάπολη έχει βγάλει τα μεγαλύτερα ιταλικά εφοπλιστικά τζάκια, ονόματα όπως ο Ακίλε Λάουρο, ο Τζιανλουίτζι Απόντε της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως με στόλο από πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και τους Γκριμάλντι.

newmoney.gr

Διαβάστε ακόμα