Πειραιάς
34°C

ΠΕΣ-ΝΑΤ: Για την επάνδρωση και την Εξυπηρέτηση του Οίκου Ναύτου

Δημοσιεύθηκε στις

12/01/2023

από

Δελτίου τύπου εξέδωσε η ΠΕΣ-ΝΑΤ στο οποίο αναφέρει ότι συνεχίζει να διαπιστώνει σοβαρές δυσλειτουργίες στον Οίκο Ναύτου.

Δελτίο Τύπου

Για την επάνδρωση και την Εξυπηρέτηση του Οίκου Ναύτου

Σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων μας με τελευταία στις 14 Νοέμβρη 2022 και δεκάδων καταγγελιών συναδέλφων μας, συνεχίζουμε να διαπιστώνουμε σοβαρές δυσλειτουργίες κυρίως όσον αφορά τα ραντεβού για κλινικές εξετάσεις (π.χ υπέρηχοι όπου το τηλέφωνο δεν απαντά), όπως και στην επικοινωνία με τα υπόλοιπα ιατρικά τμήματα του Ο.Ν.

Δεν μπορείτε ως διοίκηση να συνεχίζετε να μην απαντάτε στα αιτήματα μας. Απαιτούμε να μας:

 Ενημερώστε τι μέτρα θα πάρετε για βελτίωση των ζωτικών αυτών θεμάτων.

 Επίσης ενημερώστε μας πόσους γιατρούς και τι ειδικότητα καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό προβλέπει το οργανόγραμμα του Ο.Ν, και πόσοι υπηρετούν σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C