Πλακιωτάκης: Συγχαρητήρια επιστολή προς τον καπετάν Π. Τσάκο για την ύψωση της ελληνικής σημαίας στο νεότευκτο TENERGY

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο λόγος είναι η ύψωση της ελληνικής σημαίας στο νεότευκτο πλοίο της ΤΕΝ , στο LNG Carrier TENERGY. Κίνηση η οποία είναι προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του Ελληνικού Νηολογίου.

Πιο συγκεκριμένα ο ΥΝΑ αναφέρει στην επιστολή του:

“Αξιότιμε κύριε Τσάκο, οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανταποκρινόμενες στην αίτησή σας, προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση της εγκριτικής πράξης που θα επιτρέψει στο δεξαμενόπλοιο “ΤΕΝΕΡΤΖΙ” την ύψωση της ελληνικής σημαίας.

Η επιλογή σας να υψώσετε την ελληνική σημαία σε ένα ακόμη νεότευκτο πλοίο, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος, αναβαθμίζει το ποιοτικό ελληνικό νηολόγιο και συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική πρόοδο μέσα από τη ναυτιλιακή δραστηριότητα αλλά και στην ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της χώρας μας. Ως εκ τούτου , σας συγχαίρω για την απόφασή σας και εύχομαι το “ΤΕΝΕΡΤΖΙ” να έιαι καλοτάξιδο.

Με την αρμοδιότητα που απορρέει από τον θεσμικό μου ρόλο ως Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σας διαβεβαιώ ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου θα έινια πάντα αρωγοί στη δραστηριοποίηση του “ΤΕΝΕΡΤΖΙ” και συνοιλικά στο έργο σας.”

newmoney.gr

Διαβάστε ακόμα