Απίστευτο βίντεο: Ψαράδες εγκαταλείπουν την τελευταία στιγμή το σκάφος τους πριν αυτό βυθιστεί!

Την Πέμπτη, η ακτοφυλακή των ΗΠΑ διέσωσε δύο ψαράδες από ένα σκάφος το οποίο βυθιζόταν στα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνας, καταφέρνοντας να τους τραβήξουν κυριολεκτικά την τελευταία την ίδια στιγμή που η πρύμνη βυθιζόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ο Τομέας της Ακτοφυλακής της Βόρειας Καρολίνας έλαβε κλήση κινδύνου στις 02:00 περίπου από το πλήρωμα του αλιευτικού σκάφους Heathers Breeze, το οποίο ανέφερε ότι είχε εισροή υδάτων. Το σκάφος βρισκόταν περίπου πέντε μίλια έξω από το Engelhard της Βόρειας Καρολίνας, στο Pamlico Sound.

Ένας σκάφος διάσωσης της ακτοφυλακής έφτασε στο σημείο και έδωσε στους αλιείς μία αντλία με σκοπό την απάντληση του νερού από το αλιευτικό.

Το πλήρωμα του αλιευτικού σκάφους δεν μπόρεσε να λειτουργήσει την αντλία, έτσι ένας άντρας της ακτοφυλακής μεταφέρθηκε στο σκάφος τους για να τους δείξει πώς λειτουργεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε πίσω στο σκάφος διάσωσης.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, το σκάφος άρχισε να βυθίζεται από την πρύμνη και οι δύο αλιείς εγκατέλειψαν το σκάφος καθώς το νερό πλέον είχε σχεδόν καλύψει όλη την πρύμη.

Οι δύο άντρες πήδηξαν στη θάλασσα και με την βοήθεια ενός σχοινιού ανασύρθηκαν από το νερό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Station Hatteras Inlet χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Διαβάστε ακόμα