Ψηφιακή πλατφόρμα myNAT για τους ασφαλισμένους του ΝΑΤ

Τα επίσημα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να δουν με τα μάτια και τα …πληκτρολόγια τους , όλοι οι ασφαλισμένοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, την νέα ιστοσελίδα που προσφέρει πλέον online πρόσβαση σε ένα πλήρως ανανεωμένο μπουκέτο ηλεκτρονικών υπηρεσιών, στο myNAT !

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nat.gr όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα πλέον να πληροφορούνται για τις υπηρεσίες μας, να επικοινωνούν αμέσως και εξ αποστάσεως με τα στελέχη μας, να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τις ναυτιλιακές εταιρίες και τους ναυτικούς αλλά επιπλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά, άμεσα και από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους αιτήσεις για 21 διαφορετικές υπηρεσίες ελαχιστοποιώντας σημαντικά την ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

To N.A.T., o πρώτος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας που ξεκαθάρισε οριστικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος σχετικά με τις κύριες συντάξεις, προχωρά τώρα στην νέα εποχή εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του, με σύγχρονες, απλές και φιλικές για τον χρήστη online υπηρεσίες.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα πρόκειται να αναδειχθούν στο πλαίσιο της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής του Ν.Α.Τ. ως Εκθέτη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων φορέων του (Περίπτερο 15 της ΔΕΘ stand 38).

Εκεί, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 λίγο μετά τις 11.00 π.μ. ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης εγκαινλιασε την πλήρη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας μας www.nat.gr για να ξεκινήσει το νέο ταξίδι του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας προς το μέλλον!

Διαβάστε ακόμα