Ρυμουλκό βυθίστηκε μετά από διαχωρισμό από φορτηγίδα [video]

rumoulko_vuthisthke-meta_apo_diaxwrismo_apo_forthgida_nautilia_

Ένα ρυμουλκό μήκους 26 ποδιών (8 μέτρων) βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Atlantic Beach,στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας, μετά το διαχωρισμό του από τη φορτηγίδα που ρυμουλκούσε.

Η αμερικανική ακτοφυλακή ειδοποιήθηκε στις 7:35 μ.μ. τη Δευτέρα ότι το ρυμουλκό σκάφος “PUSHY” είχε χάσει τον έλεγχο του φορτηγού πλοίου μήκους 125 ποδιών που ρυμουλκούσε, μετά από ό,τι η ακτοφυλακή περιέγραψε ως «μια αλληλεπίδραση με μεγάλη φουσκοθαλασσιά” στο Atlantic Beach.

Μετά το διαχωρισμό, το Λιμενικό Σώμα λέει ότι το ρυμουλκό βυθίστηκε και η φορτηγίδα πήγε και προσάραξε σε μια παραλία στο Silver Point County Park.Τρία από τα μέλη του πληρώματος του ρυμουλκού διασώθηκαν από ένα άλλο ρυμουλκό που κατέφθασε ενώ ένα μέλος του πληρώματος διασώθηκε από ελικόπτερο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Η ακτοφυλακή αναφέρει ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το ρυμουλκό και η φορτηγίδα ήταν στο δρόμο τους προς το Weeks Marine Shipyard στη Νέα Υόρκη,αφού άφησε μια δουλειά στο Robert Moses Causeway Bridge όταν συνέβη το περιστατικό. Η ακτοφυλακή αναφέρει ότι η φορτηγίδα μετέφερε εξοπλισμό κατασκευής.

Το Λιμενικό Σώμα και οι ιδιοκτήτες του σκάφους αυτή τη στιγμή εργάζονται πάνω σε ένα
σχέδιo για να μετακινήσουν με ασφάλεια τη φορτηγίδα από την παραλία και προς το παρόν
δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η φορτηγίδα έχει προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις
στο περιβάλλον.

Η αιτία του διαχωρισμού και της βύθισης είναι υπό διερεύνηση.

Διαβάστε ακόμα