Σε αυτή την ονοματοδοσία πλοίου το μπουκάλι δεν σπάει με τίποτα! (Video)

Φήμες στον κόσμο της θάλασσας λένε πως εάν το μπουκάλι δεν σπάσει κατά τη διάρκεια της τελετής βάπτισης, το πλοίο θα βυθιστεί.

Η τελετή ονοματοδοσίας ενός πλοίου στην Αργεντινή έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, αφού οι τοπικές αρχές απέτυχαν να σπάσουν το μπουκάλι στην πλώρη του πλοίου.

Σε πολλά βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένας άντρας να ρίχνει ένα μπουκάλι σαμπάνια δεμένο με ένα σχοινί στην πλώρη του σκάφους που ανήκει στο Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης της Αλιείας (INIDEP) στο Μαρ ντελ Πλάτα, ωστόσο, δεν σπάει μετά από επανειλημμένες προσπάθειες.

«Το γυαλί από το μπουκάλι είναι πολύ σκληρό, αλλά εμείς θα επιμείνουμε» δηλώνει ο υπεύθυνος της εκδήλωσης. Και προσθέτει πως: «Αυτό που συμβαίνει, είναι εντυπωσιακό. Θα ψάξουμε για κάτι άλλο ή θα βρούμε άλλο τρόπο για να βαπτίσουμε το πλοίο. Αυτό είναι ασυνήθιστο».

Μάλιστα, μετά τις αποτυχημένες απόπειρες, ο άντρας πήρε το μπουκάλι στα χέρια του για να το σπάσει στην πλώρη, όμως μαντέψτε τι συνέβη.

Τελικά, έβγαλε τον φελλό από το μπουκάλι και το άνοιξε ώστε να «βαπτίσει» το πλοίο Mar Argentino, που θα πραγματοποιεί αλιευτικές έρευνες όπως, επίσης, χημική και βιολογική ωκεανογραφία.

 

Διαβάστε ακόμα