Σεμινάριο: «Σύγχρονες μέθοδοι λήψης μετεωρολογικών πληροφοριών στο καράβι»

meteorologia_gia_pontoporo_kai_aktoploia

Περιγραφή Σεμιναρίου

H MeteoMarine με χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου της σεμιναρίου με τίτλο: «Σύγχρονες μέθοδοι λήψης μετεωρολογικών πληροφοριών στο καράβι». Πάρτε το laptop σας, το tablet σας και το κινητό σας και ελάτε να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους πάντα θα έχετε τις επίσημες μετεωρολογικές πληροφορίες στο καράβι, σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου και αν είστε, ασχέτως αν πιάνει ή δεν πιάνει το facsimile, ασχέτως αν υπάρχουν επίσημες ή μη προγνώσεις και ασχέτως αν έχετε broadband ή όχι.

Μέσα από πλήθος πραγματικών παραδειγμάτων και πρακτικών εφαρμογών, το σεμινάριο αυτό θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην λήψη της μετεωρολογικής πληροφορίας, εκπαιδεύοντας σας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους λήψης των μετεωρολογικών πληροφοριών που έχουν αναπτυχθεί για τους ναυτικούς.

Μάθετε πως μπορείτε χρησιμοποιώντας το email του καραβιού, να λάβετε επίσημους χάρτες από τις μεγαλύτερες μετεωρολογικές υπηρεσίες του κόσμου, προειδοποιήσεις, advisories για τροπικούς κυκλώνες, metarea forecasts, παρατηρήσεις από παραπλέοντα πλοία, δορυφορικές μετρήσεις για τον άνεμο από τον δορυφόρο A-SCAT, Grib Files (Ψηφιακούς χάρτες καιρού). Μάθετε το χειρισμό των δημοφιλέστερων Grib Viewers και πώς να έχετε ΠΑΝΤΑ καιρό on board.

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται στους αξιωματικούς γέφυρας ποντοπόρων πλοίων, οποιασδήποτε βαθμίδας καθώς επίσης και σε στελέχη γραφείου ναυτιλιακών εταιριών.

Που & Πότε
Το 1ο σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, Ώρα: 1230 – 1730, στην οδό Θησέως 14-15 στις εγκαταστάσεις του City Unity College στο Σύνταγμα.

Κόστος
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 97,56€ το άτομο (+23% ΦΠΑ, 120€ τελική τιμή), αλλά για σπουδαστές ΑΕΝ γίνεται έκπτωση 30% και η συμμετοχή διαμορφώνεται στα 68,29€ (+23% ΦΠΑ, 84€ τελική τιμή). Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται το υλικό παρακολούθησης με τις έντυπες σημειώσεις και η βεβαίωση συμμετοχής.

Εγγραφές
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 80 52 622 ενώ για εγγραφή πατήστε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο είναι να φέρετε μαζί σας το laptop σας, αλλά και το tablet σας (σε περίπτωση που έχετε). Σε όλους θα δοθεί ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Εισηγητής
Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης, Φυσικός – Μετεωρολόγος, Καθηγητής Ναυτικής Μετεωρολογίας ΚΕΣΕΝ – Επιστημονικός συνεργάτης Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (για βιογραφικό πατήστε εδώ).

Διαβάστε ακόμα