Ο.Λ.Η.:Σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου για την καλύτερη υποδοχή των επιβατών των κρουαζιεροπλοίων

cruise_ship_Mε αφορμή την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου και στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού για την υποδοχή των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων που θα προσεγγίσουν το λιμάνι μας και θα επισκεφθούν την πόλη του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν περισσότεροι από είκοσι φορείς με εκπροσώπους τους και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου, η Τουριστική Αστυνομία Ηρακλείου η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κρήτης (ΕΟΤ), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών επιβατικών αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Ηρακλείου, το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Θήρας, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών λεωφορείων, το Σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο «ΕΡΜΗΣ», η Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων, τα ανοιχτά λεωφορεία Open Bus, ο Σύλλογος Επισιτισμού & Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων και ναυτικοί πράκτορες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν εκ μέρους του κάθε εμπλεκόμενου φορέα διάφορα προβλήματα και συμφωνήθηκε ότι θα καταβληθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια για την επίλυση τους, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες μας σε καθημερινή βάση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλων Φιλιππής ευχαριστεί όλους του συμμετέχοντες για την παρουσία τους, την ανταλλαγή απόψεων και επισημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση τους για συνεργασία.

Διαβάστε ακόμα