Στην Κέρκυρα τα Χριστούγεννα το «Costa Deliziosa»

stin_kerkura_to_costa_deliziosa_

Στο νησί της Κέρκυρας θα καταπλεύσει ανήμερα της γιορτής των Χριστουγέννων το κρουαζιερόπλοιο Costa Deliziosa της εταιρείας Costa Crociere.

To Delicioza πραγματοποιεί 9ήμερη Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στην Ανατολική μεσόγειο με αφετηρία και τερματισμό στην Ρώμη (λιμάνι της Τσιβιταβέκεια) και ενδιάμεσους σταθμούς σε Μάλτα, Κατάκολο, Πειραιά & Κέρκυρα. Σύμφωνα με το προγραμματισμό του πλοίου θα προσεγγίσει το λιμάνι μας τις 12:00 το μεσημέρι και θα παραμείνει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Η άφιξη του νεότευκτου πλοίου (2010) χωρητικότητας 2.828 επιβατών και 1.100 μελών πληρώματος χαροποιεί ιδιαίτερα το νησί, καθώς κλείνει και επίσημα την αυλαία μιας επιτυχημένης χρονιάς – με 480 κρουαζιερόπλοια και περισσότερους από 700,000 επιβάτες – μιας επιτυχημένης χρονιάς με αντανάκλαση στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Επισκέπτες και πλήρωμα θα απολαύσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος ενώ θα γευθούν τοπικές λιχουδιές και γλυκίσματα που θα τους προσφερθούν. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τις προγραμματισμένες εκδρομές και την τουριστική περιήγηση στην πόλη μας.

corfupress.com

Διαβάστε ακόμα