Θαυματουργή διάσωση επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο Symphony of the Sea

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ένας επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο SYMPHONY OF THE SEAS. Ως εκ θαύματος, το κρουαζιερόπλοιο γύρισε πίσω για την διάσωση του επιβάτη, καταφέρνοντας εν τέλει να τον διασώσει με επιτυχία!

Η ανακοίνωση ότι ο επιβάτης έπεσε στη θάλασσα έγινε γύρω στις 23:00 την Κυριακή.

Όταν ο πλοίαρχος του πλοίου ενημερώθηκε ότι ένας επιβάτης έχει πέσει στη θάλασσα, ενημέρωσε αμέσως τις αρχές και την ίδια στιγμή ξεκίνησε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Προβολείς από το πλοίο «σκανάρανε» την θάλασσα ενώ αρκετά σκάφη διάσωσης καθελκύστηκαν για την εύρεση και διάσωση του επιβάτη.

Η επιβίωση από πτώση από ένα κρουαζιερόπλοιο και η επιβίωση από την παρατεταμένη έκθεση στο νερό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κατά συνέπεια, πολύ λίγα άτομα που έπεσαν στη θάλασσα από ένα κρουαζιερόπλοιο διασώζονται και επιστρέφουν στο πλοίο με ασφάλεια.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ο επιβάτης ανασύρθηκε από την θάλασσα περίπου μία ώρα μετά την ανακοίνωση ότι ένας άνθρωπος έχει πέσει στη θάλασσα. Το πλήρωμα ενημέρωσε όλους τους επιβάτες ότι ο αγνοούμενος βρέθηκε και επέστρεωε και πάλι στο πλοίο ασφαλής και ζωντανός.

Μετά από αυτή τη δραματική διάσωση, το SYMPHONY OF THE SEAS συνέχισε και πάλι την προγραμματισμένη κρουαζιέρα του φτάνοντας στο λιμάνι της Βαλένθια τη Δευτέρα. Το πλοίο έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο Port Everglades στα μέσα Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα