Αντιπροσωπεία του Λιμένα Tianjin της Κίνας στον ΟΛΠ

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Λιμένα Tianjin της Κίνας επισκέφθηκε τον ΟΛΠ Α.Ε. για συνομιλίες σχετικά με τη λειτουργία του επιβατικού λιμένα κρουαζιέρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία συνοδεύτηκε από εκπροσώπους της Διοίκησης, τους κ. κ. Θ. Τσίτουρα Διευθυντή Κρουαζιέρας, κ. Δ. Αγραπίδη Προϊστάμενο Κρουαζιέρας, κ. Θ. Καρλή Προϊστάμενο Στρατηγικού Σχεδιασμού, τον καθηγητή κ. Α. Κορρέ Σύμβουλο Διοίκησης και ξεναγήθηκε μετά τις συνομιλίες στον Α΄ Επιβατικό Σταθμό Εξωτερικού “Μιαούλης” καθώς και στο νέο Β΄ επιβατικό σταθμό “Θεμιστοκλής” που εγκαινιάστηκε το Μάϊο του 2013.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Zhao Mingkui, που συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Wang Honghai, τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διοίκησης Li Hua και το Γενικό Διευθυντή, Γραμματέα της Επιτροπής του Κόμματος Yang Zhixin, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και τον επαγγελματισμό του προσωπικού στην εξυπηρέτηση ενός μεγάλου αριθμού επισκεπτών του λιμανιού από τα κρουαζιερόπλοια, τα οποία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ανέρχονταν σε οκτώ.

Οι συνομιλίες αυτές εντάσσονται στον κύκλο διεθνών συνεργασιών του ΟΛΠ Α.Ε. με μεγάλα λιμάνια της Ευρώπης και του κόσμου.

Σημειώνεται ότι το λιμάνι Tianjin είναι το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Κίνας, ενώ λίγο νωρίτερα για τους ίδιους λόγους είχε επισκεφθεί τον ΟΛΠ Α.Ε. και πολυμελής αντιπροσωπεία του Λιμένα της Σαγκάης.

capital.gr

Διαβάστε ακόμα