Το πρώτο βραβείο κέρδισε το εντυπωσιακό γιοτ «Γεράκι της Μάλτας» της Ελενας Αμβροσιάδου (Video)

Το εντυπωσιακό γιοτ «Γεράκι της Μάλτας» («Maltese Falcon») της Ελενας Αμβροσιάδου κέρδισε το πρώτο βραβείο Baccarat SuperYacht Trophy κατά τη διάρκεια της Εκθεσης Γιοτ του Μονακό, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για το καλύτερο σούπεργιοτ που έχει κατασκευαστεί ποτέ (Finest Superyacht Ever).

Το βραβείο παραδόθηκε στην Αμβροσιάδου, η οποία θεωρείται μια από τις αυθεντίες στη διαχείριση κεφαλαίων. Η κυρία Αμβροσιάδου είναι συνιδρύτρια του hedge fund Ikos. «Είμαι Ελληνίδα, οπότε αυτή η αγάπη για την ιστιοπλοΐα βγαίνει από μέσα μου.

Η δουλειά μου σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι στο γιοτ όσο συχνά θα ήθελα, αλλά προσπαθώ να είμαι σε αυτό όπου και όταν μπορώ», ανέφερε η ίδια. Το «Γεράκι της Μάλτας» έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Perini Navi.

Το βραβείο έδωσε ο επικεφαλής του SuperYacht World Πολ Αστον, ο οποίος τόνισε: «Μου δίνει τεράστια ευχαρίστηση να παρουσιάσω αυτό το βραβείο για ένα τόσο εμβληματικό γιοτ, που έχει εξάψει τη φαντασία τόσο πολλών ιδιοκτητών και σχεδιαστών σούπεργιοτ από τότε που παρουσιάστηκε το 2006».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

tanea.gr

Διαβάστε ακόμα