Μουσουρούλης: Toν κ.Τσίπρα τον ενοχλούν ακόμα και οι δωρεές!

– Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή δίνει νυχθημερόν υπεράνθρωπο αγώνα στις ελληνικές θάλασσες, για να θωρακίσει τη χώρα μας από την παράνομη μετανάστευση. Σε μία δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, οι Έλληνες πλοιοκτήτες στηρίζουν έμπρακτα αυτό τον αγώνα, με τη δωρεά δύο υπερσύγχρονων και άρτια εξοπλισμένων περιπολικών σκαφών.

Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει, με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση, τη δωρεά αυτή. Τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Η Πολιτεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα θωρακίσει και είναι σαφές ότι χαιρετίζουμε κάθε πρωτοβουλία των Ελλήνων που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και το κάνουν.

Το ψεύδος περί δήθεν πρόωρης αποχώρησης των υπαλλήλων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό.

Είναι γνωστό από καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η λογική έχουν πάρει διαζύγιο. Αυτό που έγινε σήμερα προφανές είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει, προκειμένου να καταγγείλει την κυβέρνηση, να υιοθετήσει ακόμα και αντεθνικές θέσεις.

Τώρα τον ενοχλούν ακόμα και οι δωρεές! Ή μήπως ενοχλεί το αντικείμενο της δωρεάς και η αντιμετώπιση των κυμάτων της παράνομης μετανάστευσης, που ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να μπαίνουν ανεμπόδιστα στη χώρα;”

Διαβάστε ακόμα