Πειραιάς
24°C

Τραυματισμός εργαζόμενου στο Κερατσίνι – Έγιναν 2 συλλήψεις

Δημοσιεύθηκε στις

23/08/2024

από

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου για τον τραυματισμό ενός 43χρονου ημεδαπού εργαζομένου, κατά τη διάρκεια εργασιών στην προβλήτα Γ2 του λιμένα ¨ΙΚΟΝΙΟ¨ του Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία φόρτωσης ενός μεταλλικού αντικειμένου από περονοφόρο ανυψωτικό όχημα (κλάρκ) με χειριστή έναν 56χρονο ημεδαπό, σε μια ειδική επικαθήμενη νταλίκα (πλατφόρμα) που οδηγούσε ο 43χρονος, το αντικείμενο έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 43χρονος στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 56χρονος χειριστής του κλάρκ καθώς και ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για παράβαση των άρθρων 28 ¨Αμέλεια¨ και 314 παρ. 1-2 ¨Σωματική βλάβη από αμέλεια¨ του Π.Κ..

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
24°C