13 Αιγύπτιοι ψαράδες νεκροί από σύγκρουση με πλοίο κοντέινερ

13-nekroi-psarades-meta-apo-sygkroush-me-container

Δείτε μοναδικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια!

Τα πτώματα δεκατριών Αιγύπτιων ψαράδων ανασύρθηκαν από τον Κόλπο του Σουέζ, με άλλους δεκατρείς να εξακολουθούν να αγνοούνται, ύστερα από τη σύγκρουση της βάρκας τους Badr με ένα πλοίο κοντέινερ με σημαία Παναμά νωρίς την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Al Arabiya-News.

Το φορτηγό πλοίο που χτύπησε το αλιευτικό σκάφος, το οποίο φέρεται να μετέφερε σαράντα άνδρες κατά τη στιγμή του ατυχήματος, δεν σταμάτησε αφού συνέβη το ατύχημα, δήλωσε ο Μπακρί Αμπούλ Χασάν, επικεφαλής της κύριας συνδικαλιστικής ένωσης αλιέων της Αιγύπτου, προσθέτοντας επίσης ότι το ατύχημα συνέβη μεταξύ Ρας Ghareb και El-Tor στη χερσόνησο του Σινά.

Δεκατέσσερις ψαράδες έχουν διασωθεί από τη θάλασσα, καθώς ακόμα οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη για τους υπόλοιπους αγνοούμενους.

Ένας αξιωματικός των λιμενικών αρχών της Ερυθράς Θάλασσας είπε ότι μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στο λιμάνι του Safaga της Αιγύπτου, σ’ ένα φορτηγό πλοίο που θεωρείται ύποπτο για συμμετοχή στη σύγκρουση.

Διαβάστε ακόμα