5 σούπερ προσφορές για τα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!

zagoroxoria

Δείτε 5 σούπερ προσφορές για τις διακοπές Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε.

ΛΕΥΚΑΔΑ – 5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort

1

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort, στη Λευκάδα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 269€ από 540€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink στο Lounge Bar Scorpios! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Ζωντανή Μουσική! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Saunas, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες και να μαγευτείτε από το τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

Πρόλαβε την μοναδική προσφορά ΕΔΩ

ΚΕΧΡΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – Ξενώνα Λιγότα

2

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις Κεχριές Ευβοίας, 10χλμ από την Λίμνη Ευβοίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 4 Άτομα σε Πλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία, μόνο με 79€ από 190€ (Έκπτωση 58%)! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 εορταστικές ημέρες στην φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρόλαβε την μοναδική προσφορά ΕΔΩ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – Althaia Hotel

3

199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στo Δίλοφο Ζαγορίου, σε Σουίτα με Tζάκι, Υδρομασάζ, Σάουνα, Θέα και Πρωινό, στο Althaia Hotel! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρόλαβε την μοναδική προσφορά ΕΔΩ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – 4* BEST WESTERN Europa Hotel

4

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων BEST WESTERN Europa Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Μουσική DJ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πρόλαβε την μοναδική προσφορά ΕΔΩ

ΒΟΛΟΣ – 5* Domotel Xenia Volou

5

239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Πρόλαβε την μοναδική προσφορά ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα