Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε 57χρονος ψαροντουφεκάς

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή της Καλυβιανής Κισάμου Χανίων, ο 57χρονος υποβρύχιος αλιέας, που ήταν αγνούμενος από το απόγευμα.

Ο 57χρονος καθηγητής μαθηματικών, ξεκίνησε από το σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη στα Χανιά για να κάνει το αγαπημένο του χόμπυ… Βλέποντας ότι καθυστερεί, η σύζυγός του ειδοποίησε το λιμεναρχείο.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από στεριά και θάλασσα για τον εντοπισμό του. Αλιευτικά, περιπολικό σκάφος του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη, ξεκίνησαν τις έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, αλλά και από στεριά με αυτοκίνητα και τζιπ για τον εντοπισμό του.

Τον άτυχο άνδρα, παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το λιμάνι στο Καστέλι.

neatv.gr

Διαβάστε ακόμα

Την Τετάρτη το πρωί το επιβατηγό προσέκρουσε στην προβλήτα στο Μανχάταν που είχε σαν αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να τραυματιστούν εκ των οποίων ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από αυτόπτους μάρτυρες, πολλοί άνθρωποι ήταν κάτω χωρίς να κουνιούνται. Μερικοί εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ κάποιοι άλλοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος.

Οι αρχές συλλέγουν πληροφορίες για τα αίτια της σύγκρουσης.

Διαβάστε ακόμα