8 ταινίες τρόμου γύρω από την θάλασσα που πρέπει να δείτε (photos)

Προσπαθήσαμε να βρούμε και να σας παρουσιάσουμε ταινίες που έχουν σχέση με την θάλασσα και οι οποίες βασίζονται σε παραφυσικές δραστηριότητες , μυστήρια , υπερφυσικά όντα και περίεργα πλάσματα. Ταινίες που μας συναρπάζουν και που μας κρατούν σε αγωνία μέχρι το τέλος!

1. Ghost Ship: Είναι ταινία του 2002 σε σκηνοθεσία του Steve Beck. Η ταινία εκτυλίσσετε επάνω σε ένα φανταστικό κρουαζιερόπλοιο της δεκαετίας του 1960 το οποίο βρίσκει ομάδα διάσωσης στη θάλασσα, παρασυρόμενο από τα κύματα και τα ρεύματα. Ταινία που σίγουρα αν δεν έχετε δει, θα πρέπει να την δείτε.

2. Death Ship: Η ταινία αφηγείται την ιστορία των επιζώντων ενός κρουαζιερόπλοιου, που βρίσκονται αντιμέτωποι με υπερφυσικά φαινόμενα πάνω σε ένα παράξενο και ερημωμένο γερμανικό πλοίο.

3. Triangle: Κυκλοφόρηςε το 2009 σε σκηνοθεσία του Christopher Smith με πρωταγωνιστές τους Liam Hemsworth και Melissa George. Η ταινία συνδυάζει τον τρόμο με ένα μοναδικό υπερφυσικό θέαμα.

 

4. The Fog: Σε σκηνοθεσία του John Carpenter και γυρισμένη το 1980. Ταινία στη οποία ρυμουλκό μαστίζετε από φαντάσματα νεκρών ναυτικών.

 

5. Deep Rising: Δράση, τρόμο, δράμα, αγωνία και φόβο! Ταινία που τα έχει όλα δηλαδή. Το Deep Rising είναι μια αξιόλογη ταινία που σίγουρα θα πρέπει να δείτε. Είναι σε σκηνοθεσία του Stephen Sommers και κυκλοφόρησε το 1998. Παρουσιάζει την ιστορία κάποιων ναυτικών που μαστίζεται από άγνωστα θαλάσσια πλάσματα, τα οποία προέρχονται από τα βάθη του ωκεανού . Ο αγώνας και η διαφυγή των ναυτικών, μεταξύ των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουνε, μεταφέρετε άριστα μέσω του σεναρίου και των ηθοποιών.

 

6. Below: Ταινία που το σενάριο μας ταξιδεύει στην διάρκεια του β παγκοσμίου πολέμου. Ο σκηνοθέτης απεικονίζει τη εποχή του πολέμου από μια διαφορετική οπτική γωνία από αυτή που ξα περίμενε ο τηλεθεατής. Μια σύγκρουση μεταξύ Γερμανικού και Αγγλικού πλοίου γίνετε το τέλειο καμουφλάζ για τις παραφυσικές δραστηριότητες που συμβαίνουν!

 

7. Virus: Το θέμα τις ταινίας είναι οι εξωγήινη μορφή ζωής που θεωρεί του ανθρώπους ανεπιθύμητο όν για τον πλανήτη μας. Κυκλοφόρησε το 1999 από τον John Bruno και γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία.

8. Shock Waves: Η ταινία τρόμου που σίγουρα θα πρέπει να δείτε. Ο λόγος είναι το ότι έχει ζόμπι! Κυκλοφόρησε το 1977. Το σενάριο της ταινίας περιστρέφεται γύρο από μια ομάδα Γερμανών στρατιωτών ζόμπι που σαν σκοπό έχουν να τρομοκρατούν ανυποψίαστους ναυτικούς στην ανοιχτή θάλασσα.

 

 

Διαβάστε ακόμα