Πειραιάς
34°C

Ο ΟΛΠ στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο Λιμένων

Δημοσιεύθηκε στις

06/06/2015

από

olp_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Με τη συμμετοχή του ΟΛΠ Α.Ε. διεξάγεται 1-5 Ιουνίου στο Αμβούργο της Γερμανίας το 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο Λιμένων. Ο βασικός θεματικός άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι συζητήσεις και οι παρουσιάσεις είναι «Τα έξυπνα λιμάνια» και ορισμένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στο συνεδριακό πρόγραμμα είναι τα logistics των λιμένων, η ενεργειακή διαχείριση, η προστασία του περιβάλλοντος και βέβαια οι εξελίξεις στους τομείς της κρουαζιέρας και των εμπορευματοκιβωτίων. Παράλληλα με το συνέδριο λειτουργεί και μεγάλη έκθεση με τη συμμετοχή λιμένων καθώς και άλλων φορέων και επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη θαλάσσια οικονομία.

Τον ΟΛΠ Α.Ε. εκπροσωπεί ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Μετόχων κ. Νεκτάριος Δεμενόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν δύο εβδομάδες ο ΟΛΠ Α.Ε. φιλοξένησε στον Πειραιά το Συνέδριο Ευρωπαϊκών Λιμένων, ενώ συμμετείχε ενεργά και στη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C