Αίγινα: Ηρωϊκές προσπάθειες από τον καπετάνιο και το πλήρωμα του «ΑΧΑΙΟΥ» να δέσουν μέσα στην αντάρα της θάλασσας (photos)

Για δύο ώρες ο καπετάνιος και το πλήρωμα του πλοίου ΑΧΑΙΟΣ προσπάθησαν να προσεγγίσουν σε ένα λιμάνι σκεπασμένο από τα κύματα της θάλασσας.

Απίστευτες ριπές ανέμου και τεράστια κύματα που έσπρωχναν νερά μέχρι το “Ποσειδώνιο” κατέστησαν άκαρπες τις προσπάθειες προσέγγισης του πλοίου μέσα στο οποίο βρίσκονται ακόμα (ώρα 11.55) επιβάτες και οχήματα καταταλαιπωρημένοι.

Η αντάρα της θάλασσας που είχε ανακατέψει τα πάντα και είχε ένα χρώμα καφέ, αυτοκίνητα λουσμένα από τα νερά και οι επιβάτες από απόσταση να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Εικόνες που έχουμε ξαναδεί και θα βλέπουμε όσο δεν αποφασίζεται η λύση που θα βγάλει από το αδιέξοδο αυτό τους χειμερινούς επιβάτες της Αίγινας που είναι κατά κύριο λόγο ντόπιοι που πρέπει να ταξιδέψουν για εργασίες ή για λόγους υγείας.

Εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα όταν το πλοίο στην τελευταία του προσπάθεια κι ενώ άγγιξε η μπουκαπόρτα την προβλήτα αναγκάστηκε να φύγει γρήγορα με κίνδυνο να το βγάλει έξω!!!!

Θρίλερ με τον «ΑΧΑΙΟ» που έδωσε μεγάλη μάχη για να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας- Τα κύματα έσπασαν τζάμια (Video)

odosaeginis.blogspot.com

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα