Άντρας καθαίρεσε σωσίβια σχεδία, πήδηξε στην θάλασσα και αντιμετωπίζει πρόστιμο 40,000$!

antras_pidikse_apo_swsivia_sxedia

Ένας άντρας καθαίρεσε μία σωσίβια σχεδία 100 ατόμων από επιβατηγό πλοίο και πήδηξε στη θάλασσα το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου.

Ο άντρας αντιμετωπίζει πρόστιμο αξίας 40,000$ το οποίο είναι για την επισκευή της σωσίβιας σχεδίας, τις υπερωρίες του πληρώματος των πλοίων που έλαβαν μέρος στην έρευνα και διάσωση αλλά και την κατανάλωση καυσίμου. Στο παραπάνω κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται οι επιπλέον δαπάνες για την ακτοφυλακή των ΗΠΑ και του Καναδά που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Λίγο μετά από την αρχική ενημέρωση των αρχών για το περιστατικό, η αστυνομία εντόπισε έναν άντρα στο νησί Galiano, ο οποίος ήταν γυμνός και είχε εισέλθει σε μία κατοικία. Ήταν μούσκεμα και σε κατάσταση σοκ ενώ σύμφωνα με τις τοπικές αρχές είχε αρχίσει να πετάει έπιπλα και άλλα αντικείμενα από το σπίτι προκαλώντας ζημιές.

[adsanity id=33582 align=alignnone /]

Η μοναδική κάτοικος του σπιτιού κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, και πήγε σε γειτονικό σπίτι όπου και ειδοποίησε την αστυνομία. Στη συνέχεια ο γυμνός άντρας περπάτησε μέχρι κοντινό θέρετρο και κατάφερε να εισέλθει σε ένα δωμάτιο. Λίγο αργότερα τον συνέλαβε η αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

antras_pidikse_apo_swsivia_sxedia2

antras_pidikse_apo_swsivia_sxedia1

antras_pidikse_apo_swsivia_sxedia3

Διαβάστε ακόμα