Απίστευτη ιστορία με πλοίο στο οποίο είναι απλήρωτο το πλήρωμα, προσάραξε και κόντευε να βυθιστεί!!

apisteuth-istoria-me-aplhrwto-plhrwma

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Μετά την επίσης απίστευτη ιστορία που αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, με το πλοίο στη Βραζιλία και την εξάντληση των προμηθειών (Διαβάστε ΕΔΩ), έρχεται στο φώς ακόμη μία, που ίσως είναι ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη!

Σύμφωνα με το kp.au., η ιστορία ξεκίνησε πριν 8 μήνες όταν 12 ουκρανοί ναυτικοί ειδοποιήθηκαν από την εταιρεία LIME SHIPPING LTD. Σύμφωνα με τους ναυτικούς, η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι το πλοίο τους δεν είναι έτοιμο για να μπαρκάρουν και για να μη μείνουν σε αδράνεια θα έπρεπε να πάνε να πάρουν άλλο πλοίο το οποίο βρισκόταν στην Τουρκία και φόρτωνε διάφορα υλικά κατασκευής.

Ένα μήνα αργότερα και χωρίς να έχουν πληρωθεί,  έλαβαν την υπόσχεση να κάνουν ένα ακόμη ταξίδι στο οποίο θα πληρωνόντουσαν όταν αυτό τελείωνε. Έτσι πέρασαν 8 ολόκληροι μήνες δίχως να δουν τα δεδουλευμένα τους. Το απλήρωτο πλήρωμα έχασε την υπομονή του και απείλησαν την διαχειρίστρια εταιρεία με απεργία. Σε απάντηση, η εταιρεία τους υποσχέθηκε ότι με την παράδοση του φορτίου στο λιμάνι Dnepropetrovsk θα πάρουν όλα τα χρήματα που τους χρωστάει.

Το υπό Μολδαβίας σημαίας πλοίο «Lime» κατέφθασε στο λιμάνι του Dnieper δύο εβδομάδες νωρίτερα και παρόλο που στο πλοίο επέβαινε και πλοηγός, αυτό προσάραξε! Το πλοίο υπέστη ρήγμα με μήκος 5 μ. και πλάτος 0,8 μ. και άρχισε να μπάζει νερά. Μετά τις προσπάθειες του πληρώματος η εισροή υδάτων σταμάτησε και το πλοίο κατάφερε να φτάσει και να αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Dnepropetrovsk.

Σύμφωνα πάντα με το πλήρωμα, η εταιρεία τους κατηγόρησε ότι εξαιτίας τους προκλήθηκε ζημιά στο πλοίο και το φορτίο και ότι το κόστος των εργασιών επισκευής θα αφαιρεθεί από τους μισθούς τους! Αυτοί όμως δήλωσαν ότι δεν έχουν χρήματα και οι προμήθειες στο πλοίο θα εξαντληθούν πολύ σύντομα.

Από την άλλη, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι υο πλήρωμα θα πάρει όλα τα λεφτά του αρκεί να οδηγήσει το πλοίο σε ναυπηγείο για επισκευή.

Διαβάστε ακόμα