Πειραιάς
21°C

Αποβίβαση μέλους πληρώματος δεξαμενόπλοιου το οποίο έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι 31χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος Δ/Ξ πλοίου (Ανθυποπλοίαρχος), το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. ανατολικά ν. Τήνου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, λόγω τραυματισμού του στον δεξιό του οφθαλμό.

Δημοσιεύθηκε στις

17/02/2022

από

Άμεσα υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, παρέλαβε τον 31χρονο, ο οποίος αφού μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C