Διάλεξη για το Ρόλο του Ναυπηγού και Ναυτικού Μηχανολόγου σε μια Ναυτιλιακή Εταιρεία

Στα πλαίσια του προγράμματος διαλέξεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, ο κ. Δήμος Ηλιόπουλος, Διπλ. Ναυπηγός Μηχανολόγος ΕΜΠ, Διευθυντής Νέων Κατασκευών Πλοίων, Evalend Shipping Co. S.A. /Αθήνα, θα αναπτύξει το θέμα:

«Ρόλος/ Καθήκοντα/ Δυνατότητες & Προοπτικές Απασχόλησης του Ναυπηγού Μηχανολόγου & Ναυτικού Μηχανολόγου μέσα από τις Δραστηριότητες της (ελληνόκτητης) Ναυτιλιακής Εταιρείας»

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Εκδηλώσεων «Ευρώπη» της «Νομικής Βιβλιοθήκης», Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα, τηλ. 210 3678800 (βρίσκεται πίσω ακριβώς από το κτίριο «Χημείο», κέντρο Αθήνας).

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση – ερωτήσεις καθώς και δεξίωση – δείπνο (που προσφέρεται απο τον Νηογνώμονα DNV CLASS).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

portnet.gr

Διαβάστε ακόμα

Καταραμένη φτώχεια.

Να σου λέει, ένας υπουργός, πως ίσα-ίσα τα βγάζει πέρα…
Κι εσύ, ένας δημοσιογράφος, που έχει μειωθεί ο μισθός σου τρεις φορές, τελευταία, να μην μπορείς να τον …φτύσεις κατάμουτρα για το θράσος του!

Καταραμένη φτώχεια!

Να σου λέει πως αυξήθηκαν τα συσσίτια στη Χίο κι εσύ να χρωστάς όλους τους λογαριασμούς σου και να μην μπορείς να του την πεις στα…ίσα!
Καταραμένη φτώχεια…

Η ΑΝΕΚ LINES ,που έχει απολύσει υπαλλήλους και ναυτικούς και οφείλει τρία μηνιάτικα στα πληρώματα της να ισχυρίζεται πως δεν έχει χρήματα.

Είχαν πει δε παραμονή Χριστουγέννων πως θα δώσουν εκτος από το δώρο κι άλλες 700.000 ευρώ , για να τα μοιραστούν τα πληρ΄ωματα…

Αλλά δεν έδωσε μία.

H HELLENIC SEA WAYS οφείλει τρεις μισθούς και οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Και η NEL LINES πληρώνει έναντι και ο ναυτεργατικός κόσμος υποφέρει στα βαπόρια της!

ΡΩΤΑΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ…ΒΑΛΕΙ;

Καταραμένη φτώχεια!
Φτώχυναν οι εφοπλιστές βρε…ακούτε;

Πόπη Χριστοδουλίδου
μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ
μέλος της ΕΣΗΕΑ
peiratikoreportaz.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμα