Γκεμπελική τακτική σε βάρος της ελληνικής ναυτιλίας κατήγγειλε ο Π. Λασκαρίδης

Γκεμπελική τακτική σε βάρος της ελληνικής ναυτιλίας από ξένα εκδοτικά αλλά και πολιτικά κέντρα κατήγγειλε ο πλοιοκτήτης Πάνος Λασκαρίδης και προέτρεψε τους πάντες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αναδειχθεί ο κλάδος.

«Μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί γερμανικοί, αγγλικοί καθώς και μεγάλες αμερικανικές οικονομικές εφημερίδες ακολουθούν (και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο) την εξής, ας το πούμε, γκεμπελική τακτική.

Στην Ελλάδα πολλοί δεν πληρώνουν φόρους όποιος δεν πληρώνει φόρο είναι φοροφυγάς, όποιος είναι φοροφυγάς είναι απατεώνας, οι εφοπλιστές δεν πληρώνουν φόρο κατά συνέπεια και οι εφοπλιστές είναι απατεώνες» επεσήμανε αναφερόμενος στο ειδικό φορολογικό καθεστώς που διέπει την ελληνική πλοιοκτησία και το οποίο έχει τεθεί στο στόχαστρο των ξένων:

” Επαναλαμβάνω δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο, ειδικά από τους γερμανικούς κύκλους όταν ξέρουμε ότι πρόσφατα οι Γερμανοί εφοπλιστές ζήτησαν επιδοτήσεις σε μετρητό, που εδώ στην Ελλάδα το ακούνε και τους σηκώνετε η τρίχα. Πρέπει με κάθε τρόπο να αναδείξουμε τη ναυτιλίας μας. Γιατί η σημασία της ναυτιλίας μας είναι μεγάλη.”

Ο Πάνος Λασκαρίδης αναφέρθηκε και στην κυριαρχία της ελληνικής ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο τονίζοντας ότι οι Ελληνες πλοιοκτήτες δεν είναι υπεράνθρωποι αλλά μαζί με τους εργαζόμενους και τους ναυτικούς δουλεύουν σκληρά σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

newmoney.gr

Διαβάστε ακόμα