Κυλλήνη: Ένα ακόμα πλοίο στη γραμμή

Αίτηση προκειμένου να αναλάβει και αυτή με τη σειρά της κάποια από τα δρομολόγια της γραμμής από και προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά έχει καταθέσει η εταιρεία «STRINTZIS» με το πλοίο «Επτάνησος».

Μετά τα πέντε πλοία (Ανδρέας Κάλβος, Διονύσιος Σολωμός, IONIS, Ionian Star και Ζάκυνθος -1) της Κοινοπραξίας Πλοίων Ζακύνθου και το «Νήσος Κεφαλονιά» της Kefalonian Lines, η εταιρεία «STRINTZIS» θα είναι η τρίτη ναυτιλιακή εταιρεία που θα δραστηριοποιείται στην περιοχή και το πλοίο «Επτάνησος» το… έβδομο πλοίο της γραμμής!

«Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν μέρες στο λιμάνι της Κυλλήνης που θα αναχωρούν ταυτόχρονα πέντε πλοία» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέας Κορομηλάς και συνέχισε: «Η συνύπαρξη όλων αυτών των πλοίων στο λιμάνι θα οδηγήσει σε έναν υγιή ανταγωνισμό, ο οποίος θα μεταφραστεί σε ακόμα καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους επιβάτες. Εμείς πάντως σαν Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους ταξιδιώτες του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο!».

Το «Επτάνησος» αναμένει την έγκριση των δρομολογίων του εντός των επόμενων ημερών από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας προκειμένου να ξεκινήσει τα ταξίδια του!

patrisnews.com

Διαβάστε ακόμα