Διαμαρτυρία των Δημάρχων Πόρου, Ύδρας, Σπετσών για τις διαδοχικές μηχανικές βλάβες των υδροπτέρυγων

SAMSUNG CSC

Διάλεξε μέσα από μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές την βαλίτσα για το ταξίδι σου!

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την εταιρεία Hellenic Seaways απέστειλαν οι Δήμαρχοι Πόρου, Ύδρας, Σπετσών. Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με τις συχνές βλάβες των υδροπτέρυγων της εταιρείας και τις καθυστερήσεις λόγω αυτών.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό και ανησυχία μας για τις διαδοχικές μηχανικές βλάβες και καθυστερήσεις των σκαφών της εταιρείας σας που λειτουργούν στην γραμμή Πειραιάς, Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες. Οι δημότες μας μεταφέρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση την ανησυχία τους τόσο για την ασφάλεια τους αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας σας.

Την Παρασκευή μάλιστα 09/01/2015 το ιπτάμενο δελφίνι που πραγματοποίησε το απογευματινό δρομολόγιο προς Πειραιά παρουσίασε μηχανική βλάβη με συνέπεια να κινδυνέψει η ζωή ασθενούς που επιβιβάστηκε από την Ύδρα και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Τελικά η ασθενής μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ασθενοφόρο από τον Γαλατά.

Ταυτόχρονα με δεδομένη την δραστική μείωση των τιμών των καυσίμων θα περίμενε κάποιος την αντίστοιχη μείωση των τιμών των ναύλων. Αντιθέτως, όχι μόνο οι τιμές των εισιτηρίων δεν μειώθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο αλλά περιορίστηκαν και τα δρομολόγια.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας στις επισημάνσεις μας και σε μια καλύτερη συνεργασία στο πλαίσιο της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου σε μερικούς μήνες.»

Διαβάστε ακόμα