Επιστροφή της οικογένειας Λάτση στη Ναυτιλία

oikogeneia_latsi_epistrofi_sti_nautilia-

Σχεδόν εβδομήντα χρόνια μετά από τις πρώτες δουλειές του “καπετάν Γιάννη” στα καράβια, η οικογένεια Λάτση γίνεται ξανά εφοπλιστική. Κεντρικό πρόσωπο o Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης.

H LATSCO θα επενδύσει μισό δισ. ευρώ για την ναυπήγηση 12 νέων πλοίων. Το 2016 που αναμένεται να ολοκληρωθεί η παράδοση από τα ναυπηγεία της Νότιας Κορέας το συνολικό δυναμικό του ομίλου θα ανέρχεται σε 26 πλοία.

Η νέα παραγγελία αφορά στο μεγαλύτερο μέρος της (8 πλοία) δεξαμενόπλοια μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου, που ήταν και τα αγαπημένα και πλέον κερδοφόρα “παιδιά” του Γιάννη Λάτση, του πατριάρχη της σημερινής αυτοκρατορίας.

“Το 1947 ο παππούς μου, ο Γιάννης Λάτσης, απέκτησε το πρώτο του βαπόρι που απετέλεσε εφαλτήριο για την εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριοποίηση του. Η βαθιά αγάπη του για τη θάλασσα και τους ανθρώπους της τον συνόδευσαν σε όλη του τη ζωή και προσωπικά μεγάλωσα με αυτά τα βιώματα και τα ίδια συναισθήματα. Αισθάνομαι μεγάλο το βάρος της ευθύνης αλλά ταυτόχρονα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που έχω αναλάβει, εκ μέρους της οικογενείας μας, να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησε ο Γιάννης Λάτσης στον τομέα της Ναυτιλίας”.

Με τα λόγια αυτά ο Πάρης Κασιδόκωστας Λάτσης ανακοίνωσε την νέα μεγάλη επένδυση της οικογένειας στον τομέα της ναυτιλίας στον οποίο και επισήμως έχει τεθεί επικεφαλής.

portnet.gr

Διαβάστε ακόμα