Πειραιάς
21°C

GasLog Partners: 111 εκατ. δολάρια από δημόσια προσφορά

Δημοσιεύθηκε στις

22/01/2018

από

Η συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή Πήτερ Λιβανού LNG GasLog Partners LP συγκέντρωσε 111 εκατομμύρια δολάρια από τη δημόσια προσφορά 4,6 εκατ. προνομιούχων μετοχών σειράς Β, τα οποία είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές εξαγορές από τη μητρική εταιρεία GasLog.

Η εταιρεία ανέφερε ότι τα καθαρά έσοδα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αποπληρωμή του χρέους, τις κεφαλαιουχικές δαπάνες και και επιπλέον κεφάλαια κίνησης.
Η προσφορά των προνομιούχων μετοχών αξίας 25 δολαρίων έκαστη, έκλεισε στις 17 Ιανουαρίου και οι μετοχές θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο GLOP PR B.

Aνάδοχοι της δημόσιας προσφοράς ήταν οι Morgan Stanley, UBS Investment Bank, Stifel και Citigroup, ενώ η Credit Suisse ενήργησε ως συνδιαχειρίστρια.

Ο στόλος της GasLog Partnership αποτελείται από 12 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου που της ανήκουν εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε επίσης: GasLog Partners: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του LNG πλοίου Solaris

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C