Η Celestyal Cruises είναι «ερωτευμένη με τα Ελληνικά νησιά»

celestyal_cruises_Το Φεβρουάριο, τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, η Celestyal Cruises μας καλεί να ερωτευτούμε ξανά τα ελληνικά νησιά.

Σε μια καμπάνια γεμάτη αγάπη, η Celestyal Cruises σας κάνει δώρο τη μισή τιμή για το άλλο σας μισό! Έτσι, σε όλες τις νέες κρατήσεις, μέσα στο Φεβρουάριο, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν μοναδικούς προορισμούς σε όλο το Αιγαίο, απολαμβάνοντας πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών, μια εκδρομή καθώς και διασκέδαση στο κρουαζιερόπλοιο, από μόλις 82€ την ημέρα το άτομο. Αγοράζοντας λοιπόν εισιτήρια μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί της προσφοράς και να κερδίσει 50% έκπτωση στο δεύτερο άτομο!

Συγχρόνως, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, η Celestyal Cruises προτρέπει όλους να μπουν στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου: να βγάλουν φωτογραφία κάτι ή κάποιον που αγαπούν πολύ, να το βάλουν σε ένα πλαίσιο καρδιάς και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα της Celestyal Cruises στο Facebook ή το Instagram με το hashtag #celestyalheart. Με αυτό τον τρόπο θα δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και παράλληλα θα συμμετέχουν στην κλήρωση, για να κερδίσουν μια κρουαζιέρα για δύο άτομα στο Αιγαίο!

Με μια καμπάνια γεμάτη αγάπη, η Celestyal Cruises μοιράζεται την «αγάπη» της για τα ελληνικά νησιά και μας καλεί να θυμηθούμε ξανά αυτό το οποίο μας παθιάζει και μας ενθουσιάζει, προσφέροντας παράλληλα σε όλους υπέροχες ευκαιρίες για διακοπές εν πλω.
Γιατί η «καρδιά» της Celestyal Cruises χτυπά… για τα Ελληνικά νησιά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.celestyalcruises.com/gr/index.html

Διαβάστε ακόμα