Η περίεργη υπόθεση που ενός άντρα που έπεσε στην θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο – Στο μικροσκόπιο η σύντροφος του

Τέλος η αναζήτηση για τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο μετά από 60 ώρες αναζήτησης.

Ο άτυχος επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο CARNIVAL MAGIC και δηλώθηκε αγνοούμενος στις 29 Μαΐου.

Δυστυχώς, η έρευνα, η οποία διήρκεσε 60 ώρες και κάλυψε 5.171 τετραγωνικά μίλια, σταμάτησε χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το ιστορικό και το περίεργο της υπόθεσης

Ο άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Ronnie Lee Peale Jr., αναφέρθηκε αγνοούμενος αργά το απόγευμα της 29ης Μαΐου, μετά από πλάνα από κάμερα ασφαλείας που έδειξαν ότι ο 35χρονος είχε σκύψει από το μπαλκόνι του πέφτοντας στη θάλασσα γύρω στις 4:10 π.μ. την Δευτέρα το πρωί.

Η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ απέστειλε αμέσως στην περιοχή έρευνας ομάδες διάσωσης από αέρα και θάλασσα. Οι προσπάθειες έρευνας, συνεχίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας έως την Τρίτη και το μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης. Παρά το γεγονός ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε μια έκταση περισσότερων από 5.000 μιλίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του αγνοούμενου.

Άγνωστο παραμένει γιατί η η σύντροφος του άνδρα δεν δήλωσαν αμέσως την εξαφάνισή του. Το CARNIVAL MAGIC βρισκόταν στην τελευταία μέρα της κρουαζιέρας, πριν επιστρέψει στο λιμάνι του στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.

Καθώς ο άνδρας δεν αναφέρθηκε αγνοούμενος μέχρι αργά το βράδυ, το CARNIVAL MAGIC συνέχισε να πλέει στην προκαθορισμένη του πορεία, έχοντας απομακρύνθηκαν αρκετά μακριά από την περιοχή της οποία έπεσε ο αγνοούμενος.

Ο άνδρας μαζί με την τη σύντροφο του ή σύζυγο του Jennilyn Michelle Blosser, είχαν πάει αυτή την κρουαζιέρα να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Επειδή υπάρχουν κάποια σκοτεινά σημεία σχετικά με τις συνθήκες που έπεσε ο άνδρας στη θάλασσα, το FBI έχει ξεκινήσει ήδη να διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα