Η πρώτη Γιαπωνέζα γυναίκα πλοίαρχος που αναλαμβάνει πλοιαρχία σε ιαπωνική εταιρεία!

Η Mitsui O.S.K. Η Lines, Ltd. ανακοίνωσε ότι η Naomi Matsushita ανέλαβε την πλοιαρχία του Beluga Ace στις 6 Ιουνίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά για μια ιαπωνική ναυτιλιακή εταιρεία που μια γυναίκα αναλαμβάνει την πλοιαρχία ενός εμπορικού πλοίου.

Από την ένταξή της στην MOL, η Matsushita έχει προϋπηρεσία και εμπειρία, κυρίως, σε πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων και σε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Στην στεριά, έχει δραστηριοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα διαφόρων τομέων, όπως η υποστήριξη των επιχειρηματικών τμημάτων και η διαχείριση πλοίων, έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από την υπηρεσία της στα οποία.

Αρκετές άλλες γυναίκες ναυτικοί έχουν μπαρκάρει μαζί με τη Matsushita στο πλοιο μεταφοράς αυτοκινήτων Beluga Ace.

Ο Όμιλος MOL υποστηρίζει την διαφορετικότητα, την ισότητα , συμπεριλαμβανομένης της προώθησης ώστε οι γυναίκες να έχουν πιο ενεργό ρόλο.

Η MOL περιλαμβάνεται στη λίστα με τα «Nadeshiko Brands» που ενθαρρύνουν την επιτυχία των γυναικών στον εργασιακό χώρο για τρία συνεχόμενα χρόνια. Ο Όμιλος MOL θα συνεχίσει να αγκαλιάζει μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων, να δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον και να παρέχει υποστήριξη στην σταδιοδρομία, ώστε κάθε άτομο να μπορεί να λάμψει και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο.

Διαβάστε ακόμα