Η Qatar Airways προσέρχεται στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας για την Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του 2016

pantheon_ellinikis_nautilias_Η Qatar Airways προσέρχεται στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας για την Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του 2016. Η πεντάστερη αεροπορική εταιρία είναι για δεύτερη χρονιά ο επίσημος Αερομεταφορέας, υπογραμμίζοντας την θέση της ως σημαντικού παρόχου υπηρεσιών μεταφορών για την Ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Qatar Airways προσφέρει πάλι την υποστήριξή της στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ως ο αποκλειστικός Αερομεταφορέας για την Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του 2016.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Δευτέρα στις 4 Απριλίου 2016 στο Μέγαρον Μουσικής Αθηνών, θα γιορτάσει την Ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωσή της, συμπεριλαμβανομένων των νέων Εισακτέων στο Πάνθεον που θα αποκαλυφθούν στην διάρκεια της βραδιάς. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό αρωγής για Ελληνόπουλα, Hellenic Hope.

Η Marimar Laveda, Country Manager της Ιβηρικής Χερσονήσου, της Ελλάδας και της Κύπρου για την Qatar Airways σχολιάζει: ‘ Η Qatar Airways είναι ευτυχής που συνεχίζει να υποστηρίζει το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Προσδοκούμε σε μία μεγάλη βραδιά και ανυπομονούμε να συναντήσουμε πολλούς εκ των έγκριτων πελατών μας από την Ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα’.

Η Qatar Airways ενώνεται με μία σειρά σπουδαίων υποστηρικτών για την Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του 2016 των οποίων ηγούνται η ABS, the Liberian Registry και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd. ως Lead Χορηγοί.

Στους χορηγούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί περιλαμβάνεται ο Όμιλος TMS, ως χορηγός της Δεξίωσης Καλωσορίσματος και η American Hellenic Hull Insurance Company ως Χορηγός για το Δείπνο. Premium Χορηγοί είναι η Aegean Marine Petroleum, The Baltic Exchange, το Bureau Veritas, η Matrix Insurance & Reinsurance Brokers, η Moore Stephens και η Thomas Miller. Πρόσθετη χορηγική υποστήριξη προέρχεται από την China Classification Society, την ClassNK, την DNV GL, την Hellenic War Risks, το UK Defence Club και το UK P&I Club.

Η φετινή Τελετή Εισαγωγής και Δείπνου του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα πραγματοποιηθεί μπροστά σε ένα κοινό 600 καλεσμένων. ‘Με μόλις μία εβδομάδα να μένει ως την εκδήλωση έχουμε πλέον ελάχιστο διαθέσιμο χώρο και περιμένουμε μία κατάμεστη αίθουσα για την βραδιά’, λέει η Caroline Lowry, διευθύντρια της Phoebe Media & Events, που έχει επισήμως αναλάβει την εκδήλωση της Τελετής Εισαγωγής και Δείπνου του 2016.

‘Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης των οποίων η υποστήριξη μας επιτρέπει να προσφέρουμε μία γιορταστική βραδιά αρμόζουσα στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και να υποστηρίξουμε την ζωτικής σημασίας δουλειά του Hellenic Hope’.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση:
www.greekshippinghalloffame.org

Πληροφορίες για τις Χορηγίες:[email protected]

Κρατήσεις για το Δείπνο και Δελτία τύπου: [email protected]

Διαβάστε ακόμα