Η Velos Tankers παρέλαβε το 9ο δεξαμενόπλοιο του στόλου της

Ενισχύει τον στόλο της η εταιρεία Velos Tankers συμφερόντων Πασχάλη Δ. Διαμαντίδη. Πιο συγκεκριμένα παρέλαβε το MR Tanker «Velos Topaz» πρώην «Hafnia Green» χωρητικότητας 40.000 τόνων dw ναυπηγήσεως του 2007.

Είναι η πρώτη αγορά μετά από οκτώ μήνες. Η εταιρεία έχει στόλο από εννέα δεξαμενόπλοια.

Η Velos Tankers ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2019, με έδρα στα νησιά Μάρσαλ, και εισήλθε δυναμικά στην αγορά προχωρώντας άμεσα σε εξαγορές δεξαμενόπλοιων μεταφοράς παραγώγων πετρελαίου.

Μετά την εμπειρία που αποκόμισε από την ενασχόληση του με τις οικογενειακές ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ο Πασχάλης Διαμαντίδης, γιός του Διαμαντή Διαμαντίδηαποφάσισε να χαράξει τη δική του πορεία στον κλάδο εστιάζοντας στον κλάδο των LR και MR τάνκερ.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το αγοραστικό ενδιαφέρον των πλοιοκτητών για τα MR δεξαμενόπλοια έχει αυξηθεί αφού έχουν ανέβει οι ναύλοι και το μέλλον δείχνει ευοίωνο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σκληρά εργαζόμενο προσωπικό στη στεριά και στα πλοία και να ευχηθούμε στους αξιωματικούς και το πλήρωμα του “Velos Topaz” ευνοϊκούς ανέμους και ήρεμες θάλασσες» είναι το μήνυμα της διοίκησης της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα