Το Διεθνές Επιμελητήριο Ναυτιλίας κυκλοφόρησε βίντεο με οδηγίες για τους εμβολιασμούς των ναυτικών (Video)

Το Διεθνές Επιμελητήριο Ναυτιλίας (ICS) έχει συνεργαστεί με διάφορους ναυτιλιακούς φορείς για να ξεκινήσει έναν πρακτικό οδηγό για τους εμβολιασμούς COVID-19  με σκοπό να γίνει χρήση του σε ολόκληρο τον κλάδο.

Ο οδηγός αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να διασφαλιστεί ότι οι ναυτικοί παραμένουν ασφαλείς και πλήρως ενημερωμένοι όσον αφορά τα εμβόλια, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού.

Ο οδηγός, με τίτλο «COVID-19: Vaccination for Seafarers and Shipping», δημιουργήθηκε από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Ναυτιλιακής Υγείας, την Intertanko και τη Διεθνή Ομοσπονδία Μεταφορών (ITF), κυκλοφορεί σε πλοιοκτήτες για χρήση του μεταξύ των πληρωμάτων. Ελπίζουμε ότι ο οδηγός θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης του εμβολίου παρέχοντας μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τα μέλη του πληρώματος.

Περιλαμβάνει ένα συνοδευτικό βίντεο με ναυτικούς από όλο τον κόσμο που συζητούν πώς τα εμβόλια θα βελτιώσουν την ικανότητα τους να εκτελούν τους καθημερινούς ρόλους τους.

Το βίντεο κλείνει με δήλωση του καπετάνιου  Rajeshkumar Singh, από τη Βομβάη, ο οποίος είπε: «Τα εμβόλια θα μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι του COVID-19 και θα είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ταξιδεύουμε ελεύθερα σε ολόκληρο τον κόσμο».

COVID-19: Vaccination for Seafarers and Shipping from ICS on Vimeo.

Διαβάστε ακόμα