Ιδρύει δική του εταιρία ο Γιάννης Μαρτίνος

pontoporos_nautilia_idriei_nea_etairia_o_giannis_martinos_

H new generation βγαίνει… μπροστά και στη ναυτιλία τα τελευταία χρόνια. Χάρης Βαφειάς με την Stealthgas, Nίκος Tσάκος με την Tsakos Energy Navigation και η λίστα συνεχίζεται…

Σε αυτή προστίθεται και ο Γιάννης Μαρτίνος. Ο γιος του Ντίνου Μαρτίνου, του εφοπλιστή που έχει συνδέσει το όνομά του με τη Thenamaris και με μία από τις παραδοσιακές εφοπλιστικές οικογένειες της χώρας με ιστορία πάνω από 40 χρόνια. Ο νεαρός Μαρτίνος αποφάσισε να ακολουθήσει τη «ρότα» άλλων διαδόχων ισχυρών ναυτιλιακών οικογενειών που ανοίγουν τα δικά τους… φτερά χαράσσοντας αυτόνομη πορεία στις business των θαλασσών.

Έτσι πήρε την απόφαση να γίνει «καπετάνιος» σε ένα καινούριο… καράβι και ίδρυσε μια νέα ναυτιλιακή εταιρία, τη Signal Maritime, «εγκαταλείποντας» τη θέση του ως συν- διευθύνων σύμβουλος στη Thenamaris, μία από τις κορυφαίες ναυτιλιακές της χώρας.

Βέβαια, ο ίδιος θα διατηρήσει το μερίδιό του στην οικογενειακή επιχείρηση, την οποία πλέον θα «τρέχουν» εξ ολοκλήρου ο πατέρας του Ντίνος και ο αδελφός του, Νικόλας, ο οποίος ασκεί καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Διαβάστε περισσότερα στο dealnews.gr

Διαβάστε ακόμα