Υπερθέαμα διασκέδασης στο Quantum of the Seas [vid]

quantum_of_the_seas_

Η Royal Caribbean δεν υπολογίζει κανένα εμπόδιο, όταν πρόκειται για τις εν πλω προσφορές διασκέδασης στα καινούρια της πλοία της Quantum of the Seas και Anthem of the Seas.

Ξεκινώντας από το λατρεμένο έργο του Broadway “Mamma Mia!” στο 1.300 θέσεων Royal Theater και φθάνοντας μέχρι το τεχνικά συναρπαστικό “StarWater” στο Two70 °-έναν πολυδιάστατο χώρο τριών καταστρωμάτων με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που βρίσκεται στην πρύμνη του πλοίου- η διασκέδαση που προσφέρουν τα πλοία της κλάσης του Quantum ξεπερνάει όλα τα γνωστά δεδομένα όχι μόνο σε θάλασσα αλλά και σε στεριά.

Τα πρωτοποριακά πλοία Quantum, θα εισαγάγουν ένα νέο σύνολο εν πλω εμπειριών, όπως το “Ripcord by iFLY”, μια συγκλονιστική εμπειρία ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο, το “North Star”, μια συναρπαστική περιπέτεια όπου οι επιβάτες μεταφέρονται πάνω από 90 μέτρα στον αέρα σε ένα ταξίδι που κόβει την ανάσα, πρωτοποριακούς χώρους όπως το “SeaPlex”, το μεγαλύτερο κλειστό αθλητικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα στη θάλασσα με αυτοκινητάκια, πατινάζ και πολλά άλλα.

Το Quantum of the Seas και το αδελφό πλοίο Anthem of the Seas θα κάνουν το ντεμπούτο τους το Νοέμβριο του 2014 και τον Απρίλιο του 2015.

Διαβάστε ακόμα