Και πέμπτο πλοίο Quantum παρήγγειλε η Royal Caribbean

anthem_of_the_seas_ny
To Anthem of the Seas, το τελευταίο Quantum-class πλοίο που απρέλαβε η Royal Carribean

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το γερμανικό ναυπηγείο Meyer Werft η Royal Caribbean Cruises Ltd ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι υπέγραψε συμφωνία για την παραγγελία και πέμπτου πλοίου κλάσης Quantum, της καινοτόμου αυτής σειράς υπερμεγεθών και ταυτόχρονα “έξυπνων”, τελευταίας τεχνολογίας κρουαζιερόπλοιων.

Ο Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd δήλωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την παραγγελία άλλου ένα κλάσης Quantum πλοίου την ίδια στιγμή που καλωσορίζουν το Anthem of the Seas στη Βόρεια Αμερική. “Τα πλοία αυτά τα έχουμε παραλάβει με ενθουσιασμό, και έχουν εξαιρετικές επιδόσεις, σε όλο τον κόσμο”, πρόσθεσε για την σειρά Quantum-class.

Η παράδοση του πλοίου αναμένεται για το φθινόπωρο του 2020. Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο που μας πέρασε η Royal Caribbean παρήγγειλε το τέταρτο πλοίο Quantum-class της, με την παράδοση να αναμένεται το 2019.

Η σειρά Quantum εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά με την παράδοση του χωρητικότητας 168.666 gt Quantum of the Seas τον Νοέμβριο του 2014, ενώ τον Απρίλιο του 2015 ακολούθησε το Anthem of the Seas. Και τα δύο πλοία παραδόθηκαν από ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας. Ένα τρίτο πλοίο, το Ovation of the Seas, είναι επίσης υπό κατασκευή στο ίδιο ναυπηγείο, με την παράδοση του προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2016.

Τα πλοία Quantum θεωρούνται τα “πιο έξυπνα” κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, με 4.180 καταλύματα για επισκέπτες σε δίκλινα δωμάτια και 2.090 καμπίνες.

Διαβάστε ακόμα